icon-arrow-right
HomeOver onsOrganisatie

Organisatie

Hoe maken we het leven van de gebruiker gemakkelijker? Bij elke dienst die wij leveren, zoeken we het juiste antwoord op deze vraag. En daar willen we de beste in zijn. Het gaat tenslotte om uw tevredenheid. Dat is onze drijfveer. Hospitality huist dan ook in alle geledingen van onze organisatie. Of het nu gaat om facility services, parkeerbeheer of exploitatie.

Maatwerk en multitasking

Multitasking is één van onze sterkste tools. Single service catering, beveiliging of schoonmaak vindt u daarom niet in onze ‘catalogus’. Wat dan wel? Een receptioniste die ook de beamer kan aansluiten of de kantine kan runnen. Of een parkeermedewerker die ook de garage veegt en storingen aan de slagboom verhelpt. Het hart van onze organisatie klopt voor geïntegreerde diensten. En voor maatwerk. Wat uw wens ook is, we vullen hem graag samen met u in.

Hospitality huist in alle geledingen van onze organisatie. Of het nu gaat om facility services, parkeerbeheer of exploitatie
Ron Kas (Algemeen Directeur): ”Hospitality huist in alle geledingen van onze organisatie. Of het nu gaat om facility services, parkeerbeheer of exploitatie”.

Exploitatie

Gastheer of gastvrouw zijn in het huis van iemand anders. En dat minimaal 250 keer per jaar. Onze mensen doen het! De markt zoekt steeds vaker naar partijen die naast de realisatie ook de exploitatie van een gebouw voor hun rekening nemen. PCH voldoet samen met haar zustermaatschappijen binnen het VolkerWessels-concern aan die marktbehoefte.

+