Zoeken

Diensten

Zorgeloos parkeren. Daar staat PCH voor. Op straat of in een parkeergarage. Wij verzorgen graag het integrale management én de uitvoering van parkeerlocaties in heel Nederland. Van alleen toezicht tot totale exploitatie. Op afstand of met een compleet team op locatie.

PCH_2021_1_web_74.jpg

Integrale dienstverlening, net dat stapje extra

Toezicht, schoonmaak en onderhoud. Beveiliging, gladheidbestrijding en verkeersregulering. Slagboomtechniek, geldgaring en gastheerschap. Wij leveren graag een compleet pakket van facilitaire diensten om u het dagelijks management en de uitvoering volledig uit handen te nemen. Met volledige aandacht voor de klant. Daar ligt onze kracht. Voor u betekent dat één loket, waar u alles kunt regelen. Wij geloven in het integraal managen én uitvoeren van diensten. Al onze mensen zijn dan ook echte 'multitaskers'. Ze kijken verder dan alleen hun eigen taak en zetten net dat stapje extra. Bijvoorbeeld de handhaver die ook de garage veegt en ook storingen aan slagbomen verhelpt. Met een oplossingsgerichte mentaliteit werken we efficiënter en beter. Dat zorgt voor kwaliteit en werkt bovendien kostenbesparend.

PCH Schiphol_2021_web_10.jpg

Oplossingen op maat

Van Schiphol tot Strijp-S. Van dorpen tot steden. Van luchthaven tot ziekenhuis. Wij beheren niet-alledaagse parkeerfaciliteiten op uiteenlopende locaties met bijzondere kansen en uitdagingen. Stuk voor stuk unieke projecten. We geloven daarom niet in een gestandaardiseerde aanpak, maar leveren altijd maatwerk. Wat uw wens ook is, we vullen hem graag samen met u in. We gaan graag met u in gesprek. Samen bouwen we een oplossing met één of meerdere diensten in parkeergarages en op straat. 

PCH_2021_1_web_58.jpg

Parkeergarages: exploitatie, beheer en management

√ toezicht houden
√ management en beheer
√ schoonmaak en technisch onderhoud
√ assetmanagement
√ commercieel beheer en marketing
√ online managementinformatie en analyse

 

PCH_2021_1_web_70.jpg

Handhaving (fiscaal & BOA) op straat

√ digitale informatiegestuurde handhaving
handhaving Wet Mulder
√ beheer en uitgifte van vergunningen en ontheffingen
√ invordering van naheffingen
√ afhandeling bezwaar- en beroepschriften
√ management en beheer
√ online managementinformatie en analyse

Zorgeloos parkeren. Daar staat PCH voor. Wij zijn sterk in geïntegreerde diensten en leveren altijd maatwerk. Wat uw wens ook is, we vullen hem graag samen met u in. Neem vooral contact met ons op. 

Neem contact op

06 medewerker niek schonewille klein.jpg

Niek Schonewille

Manager Sales & Marketing