icon-arrow-right
HomeFacility Management & ServicesIntegrale facilitaire dienstverlening

Integrale facilitaire dienstverlening

Of het nu gaat om afvalmanagement, wagenparkbeheer, mobiele telefonie of catering. Bij PCH verzorgen we graag alle diensten die uw bedrijfsvoering ondersteunen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business

Integrale dienstverlening

Van schoonmaak, catering en groenvoorziening tot receptiediensten, handyman- en verhuisdiensten. Wij geloven in het integraal managen én uitvoeren van diensten. Al onze collega's zijn dan ook echte 'multitaskers'. Ze kijken verder dan alleen hun eigen taak. Bijvoorbeeld de handyman die zwerfservies meeneemt als hij in een ruimte een reparatie heeft uitgevoerd. Of een cateringmedewerker die na de lunch even bijspringt bij de drukke receptie. Met een oplossingsgerichte mentaliteit werken we efficiënter en beter. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van onze dienstverlening en werkt bovendien kostenbesparend.

PCH D1_indexvisual_ 4.1 Integraaldv .jpg

Onze werkwijze

De facility manager fungeert als uw eerste aanspreekpunt en ons facilitair servicebureau is de centrale schakel in de communicatie tussen uw medewerkers, leveranciers en PCH. De servicedesk is 24/7 bereikbaar voor klachten, wensen, informatie en storingen (KWIS). Ons Facilitair Management en Informatie Systeem (FMIS) vormt de cockpit van waaruit we alle meldingen, storingen en activiteiten vastleggen en monitoren.

+