icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Integrale facilitaire dienstverlening

Of het nu gaat om schoonmaak, technisch onderhoud, afvalmanagement, verhuizingen of smart building services. Bij PCH verzorgen we graag alle diensten die uw bedrijfsvoering ondersteunen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

PCH_2021_1_web_14.jpg

Integrale dienstverlening

Één loket, waar u alles regelt. Onze facility manager en ons team op locatie zorgen voor de aansturing en uitvoering. Van de inkoop van koffiebonen en contractbeheer tot schoonmaak, verhuizingen en het technisch onderhoud. U heeft geen omkijken meer naar uw facilitaire diensten. 

Onze mensen zijn dan ook zowel specialisten als echte aanpakkers en alleskunners. 's Ochtends gasten ontvangen, tussen de middag de lunch verzorgen en 's middags schoonmaken. Is er een lamp kapot? Dan vervangen we die ook meteen. Flexibel, efficiënt en duurzaam. Wij zijn sterk in het integraal managen én uitvoeren van facilitaire diensten. 

 

PCH_2021_1_web_37.jpg

Onze werkwijze

De facility manager is uw eerste aanspreekpunt en onze servicedesk is de centrale schakel in de communicatie tussen uw medewerkers, leveranciers en PCH. Vaste gezichten dus. De servicedesk is 24/7 bereikbaar voor klachten, wensen, informatie en storingen (KWIS). Ons Facilitair Management en Informatie Systeem (FMIS) vormt de cockpit van waaruit we alle meldingen, storingen en activiteiten vastleggen en monitoren.

PCH_2021_1_web_29.jpg

Digitalisering & duurzaamheid

Ons team werkt elke dag aan de toekomst. Op al onze projectlocaties meten we processen en resultaten. Die kennis benutten we in elk project en bij elke opdracht. Wij hebben verschillende oplossingen ontwikkeld die, met gebruikmaking van sensoren of QR codes, data verzamelen van een specifieke locatie of ruimte. Deze gegevens vormen de basis voor onze facilitaire analyses en rapportages. Met deze data en de locatie-ervaring geven we advies op het gebied van o.a. efficiëntie, flow control, energiebesparing en comfort. Zo geven we inzicht en blijven we samen doorontwikkelen. 

Alles over onze werkwijze