Zoeken
PCH_2021_1_web_12.jpg

Over ons

Alleskunners en aanpakkers. Doorzetters en doordenkers. Ontwapenend, oplettend, gastvrij en gedreven. Onze mensen zijn het gezicht van ons bedrijf. Dienstverleners die het anders doen. Met een glimlach. Omdat we een vijfde indruk minstens zo belangrijk vinden als de eerste. En omdat we geloven in betrokken en persoonlijke dienstverlening. PCH Dienstengroep: dé specialist in facility management & services en parking services.

PCH_2021_1_web_54.jpg

Ons verhaal

Bij PCH Dienstengroep kunnen we met trots zeggen: de toekomst maken, dat doen we nu. Door verrassende oplossingen te bedenken. En altijd te gaan voor iets beters. Iets nieuws. Vraagstukken rond klimaatverandering en energietransitie onderstrepen de noodzaak om anders te werken, innoveren, beheren… en faciliteren. 

Lees meer
PCH Schiphol_2021_web_11.jpg

Corporate social responsibility

Corporate Social Responsibility is bij PCH Dienstengroep geen papieren tijger. Van duurzame inkoop tot social return, maatschappelijke verantwoordelijkheid kleeft aan alles wat wij doen.

Lees meer
PCH_2021_1_web_27.jpg

Werkwijze

Bij PCH streven we altijd naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Logisch en in de basis simpel. Toch is het complex om ons werk goed te doen. Een heldere werkwijze geeft daarom houvast. Voor onze klanten én voor onze collega's.

Lees meer