Zoeken
Facility

Facility management

Geen omkijken meer naar de aansturing van uw facilitaire diensten en leveranciers. Onze facility manager zorgt voor het optimale beheer van uw contracten, overzicht en kwaliteitsbewaking. Ook stuurt hij of zij de facilitair medewerkers en leveranciers aan.

PCH D1_Diensten_SP_25.jpg

Van plan tot uitvoering

Wat zijn uw wensen, behoeftes en doelstellingen? We gaan graag met u in gesprek en maken een scan van uw organisatie en huidige situatie. Gezamenlijk stellen we een plan op voor uw facilitaire organisatie en leggen we uw doelen en uitgangspunten vast in een service level agreement. Vervolgens implementeren we het plan en zorgen we voor de juiste uitvoering van de facilitaire werkzaamheden. 

Facility

Digitalisering & duurzaamheid

Wij hebben verschillende oplossingen ontwikkeld die o.a. met sensoren of QR codes data verzamelen van een specifieke locatie of ruimte. Deze gegevens vormen de basis voor onze facilitaire analyses en rapportages. Zo geven we inzicht en blijven we samen doorontwikkelen. 
Ons team werkt elke dag aan de toekomst. Op al onze projectlocaties meten we processen en resultaten. Die kennis benutten we in elk project en bij elke opdracht. 

Alles over onze werkwijze