Zoeken
PCH Schiphol_2021_web_11.jpg

Corporate social responsibility

Duurzaam doen. Kunnen we ooit....? Wij denken van wel. En we blijven vragen stellen totdat we zover zijn. Corporate Social Responsibility is bij PCH Dienstengroep geen papieren tijger. Van duurzame inkoop tot social return, maatschappelijke verantwoordelijkheid kleeft aan alles wat wij doen.

Wereld van morgen

PCH heeft oog voor de wereld van vandaag maar ook voor die van morgen. We beseffen dat ook wij verantwoordelijk zijn voor een beter milieu en duurzamere wereld voor toekomstige generaties. En die verantwoordelijkheid gaan we niet uit de weg. We kiezen voor duurzame oplossingen en alternatieven. De inkoop van 100% duurzame energie voor ruim tweeduizend aansluitingen, ledverlichting in garages en kantoren, afvalscheiding en -management, energiebesparende maatregelen, invoering van kartonnen koffiebekers, milieuvriendelijkere schoonmaakmiddelen, ledverlichting in garages en kantoren… De lijst wordt elke dag langer.

Social Return

Ook Social Return is bij PCH geen modewoord. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waren al welkom bij ons voordat social return een ‘verplichting’ werd. En onze dienstverlening is er ook bij uitstek geschikt voor. Van horeca tot schoonmaak en van terreinonderhoud tot kantoorwerk. We kijken niet naar afkomst of achtergrond, wij willen gewoon de juiste man of vrouw op de juiste plek. Externe specialisten helpen ons hierbij. Zij werven en selecteren de juiste kandidaten voor onze functies. En als we mogelijkheden zien, doen we zelfs aan jobcarving. We passen de vacature zodanig aan dat deze past binnen de belastbaarheid, kennis of vaardigheden van een kandidaat.

Duurzaamheid binnen VolkerWessels

Verder komt onze maatschappelijke betrokkenheid ook tot uiting in de initiatieven van ons moederbedrijf VolkerWessels. Lees hier meer over deze initiatieven.