icon-arrow-right
HomeOver onsCorporate social responsibility

Corporate social responsibility

Corporate Social Responsibility is bij PCH Dienstengroep geen papieren tijger. Van duurzame inkoop tot social return, maatschappelijke verantwoordelijkheid kleeft aan alles wat wij doen.

Wereld van morgen

PCH heeft oog voor de wereld van vandaag maar ook voor die van morgen. We beseffen dat ook wij verantwoordelijk zijn voor een beter milieu en duurzamere wereld voor toekomstige generaties. En die verantwoordelijkheid gaan we niet uit de weg. Waar mogelijk kiezen we dan ook voor duurzame oplossingen en alternatieven: duurzame energie-inkoop voor ruim tweeduizend aansluitingen, ledverlichting in garages en kantoren, energiebesparende maatregelen, afbreekbare disposables en verpakkingen, milieuvriendelijkere schoonmaakmiddelen… De lijst wordt elke dag langer.

Social Return

Ook Social Return is bij PCH geen modewoord. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waren al welkom bij ons voordat social return een ‘verplichting’ werd. En onze dienstverlening is er ook bij uitstek geschikt voor. Van horeca tot schoonmaak en van terreinonderhoud tot kantoorwerk. We kijken niet naar afkomst of achtergrond, wij willen gewoon de juiste man of vrouw op de juiste plek. Externe specialisten helpen ons hierbij. Zij werven en selecteren de juiste kandidaten voor onze functies. En als we mogelijkheden zien, doen we zelfs aan jobcarving. We passen de vacature zodanig aan dat deze past binnen de belastbaarheid, kennis of vaardigheden van een kandidaat.

Duurzaamheid binnen VolkerWessels

Verder komt onze maatschappelijke betrokkenheid ook tot uitdrukking in de initiatieven van ons moederbedrijf VolkerWessels. U kunt deze initiatieven terugvinden in het duurzaamheidsverslag

+