Zoeken
Facility

Facility Management & Services

Multifunctionele gastvrijheid. Voor ons gaat dat verder dan ontzorgen, problemen oplossen en afspraken nakomen. Wij zetten dat stapje extra. En dat altijd met én voor een glimlach. Van aansturing tot uitvoering. Lees hieronder meer over onze diensten.

PCH_2021_1_web_22.jpg

Integrale facilitaire dienstverlening

Of het nu gaat om schoonmaak, technisch onderhoud, afvalmanagement, verhuizingen of smart building services. Bij PCH verzorgen we graag alle diensten die uw bedrijfsvoering ondersteunen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

Lees meer
Facility

Facility management

Geen omkijken meer naar de aansturing van uw facilitaire diensten en leveranciers. Onze facility manager zorgt voor het optimale beheer van uw contracten, overzicht en kwaliteitsbewaking. Ook stuurt hij of zij de facilitair medewerkers en leveranciers aan.

Lees meer
PCH_2021_1_web_21.jpg

Integraal gebouwbeheer

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw organisatie, voor bezoekers en zeker ook voor uw werknemers. Dat maakt duurzaam planmatig onderhoud met oog voor detail essentieel.

Lees meer
PCH_2021_1_web_37.jpg

Servicedesk

24 uur per dag, zeven dagen per week vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn. Onze servicedesk is hét aanspreek- en coördinatiepunt voor al uw klachten, wensen, informatieverzoeken, storingen (KWIS) en verbeterpunten.

Lees meer
PCH_2021_1_web_15.jpg

Facilitaire inkoop

Inkoop van facilitaire diensten en producten is specialistisch en tijdrovend. PCH beschikt over een uitgebreid netwerk van leveranciers en heeft de expertise in huis om de facilitaire inkoop voor u te verzorgen. Mantelovereenkomsten en raamcontracten zorgen voor een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Lees meer
Groene energie inkoop

Energie inkoop

Wilt u scherpe tarieven voor elektriciteit en gas en 100% duurzame energie? Deelname aan ons collectieve contract kan organisaties een flinke besparing opleveren.

Lees meer
Foodtruck Monessa en Anita

Brasserie PCH 

Dé foodtruck voor events, borrels of als alternatief tijdens verbouwingen. Koelen, bakken en frituren: de foodtruck is van alle gemakken voorzien. Voor binnen en buiten. En de aankleding met de zitzakken en het tafeltje? Die krijg je erbij.

Lees meer