Zoeken
20171121_T0A0886.jpg

Wij zijn PCH. Wij zijn makers. De Toekomstmakers.

Bij PCH Dienstengroep kunnen we met trots zeggen. De toekomst maken, dat doen we nu. Door verrassende oplossingen te bedenken. En altijd te gaan voor iets beters. Blijven vernieuwen. Vraagstukken rond klimaatverandering en energietransitie onderstrepen de noodzaak om anders te werken, innoveren, beheren en faciliteren. 

Maken is doen. En maken is vooral vooruitdenken. Het onmogelijke... mogelijk maken. Wie faciliteert, maakt. En geeft daarmee vorm aan de toekomst. Daarom gaan we altijd voor een omgeving waarin volgende generaties gezond, veilig en duurzaam kunnen leven, wonen en werken! De toekomst maken doen we al generaties lang. Vóór en met generaties. Met onze innovatieve oplossingen zetten we ons hele netwerk in beweging: opdrachtgevers, onderaannemers; in de hele keten slaan mensen de handen ineen. Voor ons begint faciliteren bij mensen. Bij de toekomstige generaties aan gebruikers, met aandacht voor hun wensen. Daarom kiezen we bewust voor projecten waarin de menselijke maat niet uit beeld raakt. Dichtbij en benaderbaar waar mogelijk, groot en slagvaardig waar nodig. 
Wij zijn PCH Dienstengroep. Trots onderdeel van VolkerWessels. Een toonaangevend Nederlands concern, actief in vier landen en diverse branches. Met 130 werkmaatschappijen en 17.000 specialisten die de krachten bundelen. Wij zijn makers. De toekomstmakers.