Zoeken
Energie

Energie inkoop

Wilt u scherpe tarieven voor elektriciteit en gas en 100% duurzame energie? Deelname aan ons collectieve contract kan organisaties een flinke besparing opleveren.

√ Besparen door lage stroom en gas tarieven

√ Elektriciteit uit 100% duurzame bronnen

√ Grip op uw energieverbruik- en kosten

√ Factuurcontrole

√ Besparen op meetdiensten

Collectiviteit

Als bedrijf zelf is het verbruik vaak net te laag om scherpe(re) tarieven te krijgen van een energieleverancier. Door het verbruik van ruim tweeduizend aansluitingen samen te voegen krijgen wij de beste energiedeal. Wij beheren naast het collectieve contract van VolkerWessels diverse portefeuilles van vastgoedpartijen. Ook externe partijen kunnen aansluiten en profiteren van lage tarieven en goede voorwaarden. Wij kiezen voor 100% groen en duurzaam opgewekte energie. Meedoen kan op elk moment met een overzichtelijk meerjarig contract.

Ons energieteam helpt besparen

Naast de inkoop van elektriciteit en gas, levert ook onze factuurcheck grip en voordelen op. Zijn de juiste belastingschijven gehanteerd, komt het gecontracteerde vermogen overeen met het werkelijk afgenomen vermogen en is het juiste tarief gekozen? Ons energieteam kijkt graag met u mee.
Als zakelijke energieverbruiker kiest u zelf uw meetbedrijf voor gas en elektra. Ook hiervoor hebben wij een collectief contract waarvan aangesloten bedrijven kunnen profiteren. 

Aansluiten & advies

Wilt u weten of aansluiten iets oplevert voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met ons energieteam.

Neem contact op