Zoeken
Schiphol

Ons verhaal

Wij zijn een veelzijdige integrale dienstverlener binnen de facilitaire vastgoed en de parkeermarkt. Samen met ruim 400 collega’s leveren we gemak, inzicht en plezier. We ontzorgen klanten. Maximaal. Van complete exploitaties tot facilitaire diensten in een kantoorpand of parkeergarage.

Toekomstmakers PCH

De Toekomstmakers

Bij PCH Dienstengroep kunnen we met trots zeggen: de toekomst maken, dat doen we nu. Door verrassende  oplossingen te bedenken. En altijd te gaan voor iets beters. Iets nieuws. Vraagstukken rond klimaatverandering en energietransitie onderstrepen de noodzaak om anders te werken, innoveren, beheren… en faciliteren. Wie maakt, faciliteert. En geeft daarmee vorm aan de toekomst.

Alles over de Toekomstmakers

We have a strategic plan. It's called 'doing things'.

Ron Kas Directeur

Maatwerk en multitasking

Multitasking is één van onze sterkste tools. Single service catering, beveiliging of schoonmaak vindt u daarom niet in onze ‘catalogus’. Wat dan wel? Een receptioniste die ook de beamer kan aansluiten of de kantine kan runnen. Of een parkeermedewerker die ook de garage veegt en storingen aan de slagboom verhelpt. Het hart van onze organisatie klopt voor geïntegreerde diensten. En voor maatwerk. Wat uw wens ook is, we vullen hem graag samen met u in. Natuurlijk kennen én hebben we ook ‘specials for specials’. Want, echt specialistisch werk vraagt om professionals.  

In ons werk richten we ons ook op mensen. Op de gebruikers van onze diensten. Zij mogen onze service, toegankelijkheid én wendbaarheid ervaren. Écht tevreden klanten blijven. Daar doen we 't voor. 

 

Exploitatie

Gastheer of gastvrouw zijn in het huis van iemand anders. En dat minimaal 250 keer per jaar. Onze mensen doen het! De markt zoekt steeds vaker naar partijen die naast de realisatie ook de exploitatie van een gebouw voor hun rekening nemen. PCH voldoet samen met haar zustermaatschappijen binnen het VolkerWessels-concern aan die marktbehoefte.

PCH_2021_1_web_54.jpg

Onze mensen

Alleskunners en aanpakkers. Doorzetters en doordenkers. Oplettend, gastvrij en gedreven. Onze mensen zijn het gezicht van ons bedrijf. Dienstverleners die net dat stapje extra willen en kunnen zetten. Met een glimlach. Omdat we een vijfde indruk minstens zo belangrijk vinden als de eerste. En omdat we geloven in betrokken en persoonlijke dienstverlening. 

Dienstverlening draait om mensen. En daarom zorgen we goed voor onze mensen. Ons complete werkgeversverhaal én verhalen van onze mensen vind je onder werken bij PCH.  

 

Werken bij PCH
Lisa servicedesk

Gemak voor de klant

Één loket, waar u alles regelt. Onze facility manager en ons team op locatie zorgen voor de aansturing en uitvoering. Van de inkoop van koffiebonen en contractbeheer tot schoonmaak, verhuizingen en het technisch onderhoud. Onze mensen zijn dan ook zowel specialisten als echte aanpakkers en alleskunners. 's Ochtends gasten ontvangen, tussen de middag de lunch verzorgen en 's middags schoonmaken. Is er een lamp kapot? Dan vervangen we die ook meteen. Flexibel, efficiënt en duurzaam. Wij zijn sterk in het integraal managen én uitvoeren van facilitaire diensten.