Zoeken
PCH Schiphol_2021_web_30.jpg

Schiphol

Operationeel beheer van ruim 50.000 parkeerplekken verdeeld over 38 parkeerlocaties

Met 58 miljoen bezoekers per jaar is Schiphol een van de drukste luchthavens ter wereld. Als operationeel beheerder van 38 parkeerlocaties met ruim 50.000 parkeerplekken vormt PCH een cruciale schakel in de logistiek van de luchthaven.

Rol PCH

De diversiteit aan diensten die wij verlenen is groot. Van het assisteren van parkeerders, voeren van de regie rondom de diverse parkeerprocessen en verhelpen van technische storingen tot zorgdragen voor schone, hele en veilige parkeerterreinen en –garages. En van flow- en capaciteitsmanagement en gladheidbestrijding tot het innen van parkeergelden en abonnement- en kaartproductie.

 

We zijn ook zeer nauw betrokken bij alle andere projecten die raken aan parkeren. Bijvoorbeeld bij nieuwbouw en verbouwingen. We treden op als consultant bij het beoordelen van ontwerpen en uitvoeringsbesluiten en implementeren nieuwe parkeerfaciliteiten in de bestaande organisatie.

 

We zijn erg trots op de goede resultaten die we dagelijks behalen. Zeker gezien het onvoorspelbare en dynamische karakter van Schiphol. Al bijna 13 jaar lang zorgen we ervoor dat reizigers zo eenvoudig, comfortabel en veilig mogelijk kunnen parkeren op de luchthaven. 

Contactpersonen