Zoeken
04 PPS HGH 14 IMPRESSION HAL OUD NIEUW.jpg

Het Gelders Huis

Technisch beheer & onderhoud én de integrale facilitaire dienstverlening

Een uniek project én een visitekaartje voor zowel PCH als VolkerWessels: Het Gelders Huis. De revitalisatie van de bestaande huisvesting van de provincie Gelderland en de nieuwbouw vinden plaats in een Publiek Private Samenwerking (PPS). Het is de eerste PPS-constructie voor PCH samen met andere VolkerWessels bedrijven. In het DBMO-contract vallen niet alleen ontwerp en bouw, maar ook onderhoud en exploitatie voor twintig jaar.

Rol PCH

In de exploitatiefase verzorgt PCH het facilitair management op locatie. Gezamenlijk met HOMIJ zijn we verantwoordelijk voor zowel het technische beheer & onderhoud als de integrale dienstverlening voor de Soft FM diensten zoals schoonmaak, glasbewassing, reststoffenmanagement, service desk, groenvoorziening (binnen & buiten), ongediertebestrijding, gladheidbestrijding en de beveiliging buiten kantoortijden.

 

Het Gelders Huis is in alle opzichten een bijzonder project. De voorbereiding met eigen mensen, de betrokkenheid van iedereen op alle niveaus in de organisatie, het vroegtijdig aanhaken van mensen die straks in de exploitatie gaan werken. We implementeren een compleet nieuwe manier van werken in de huidige bedrijfsactiviteiten van PCH. Doordat het contract twintig jaar loopt, hebben we ook de tijd en mogelijkheid om innovaties te testen in de dienstverlening, te investeren in kennis en ervaring van de betrokkenen, en specifieke opleidingen te ontwikkelen. Uniek!

 

Contactpersoon