Zoeken
Stadkantoor Heerlen

Gemeente Heerlen

Contractmanagement en facilitaire diensten zoals glasbewassing, monitoring, groenvoorziening (binnen & buiten), ongediertebestrijding en warme drankenvoorziening

Een uniek project en een mooi visitekaartje voor PCH en VolkerWessels: Stadskantoor voor de gemeente Heerlen. Het is één van de PPS-projecten van PCH samen met Jongen, een ander VolkerWessels bedrijf. Onder het DBMO-contract vallen het onderhoud en exploitatie voor 15 jaar. Het stadskantoor Heerlen is licht en heeft vooral fraaie doorzichten die verbinden het nieuwe gebouw op een aantrekkelijke manier verbinden met de stad. Het ontwerp brengt het Stadskantoor nog meer in contact met de stad en haar inwoners. Elk bouwdeel heeft een sterk eigen karakter, verankerd in het monument of juist reagerend op haar context. Kortom, het is een prachtig gebouw voor de medewerkers van de gemeente en de inwoners van de stad. In de exploitatiefase verzorgt PCH het contractbeheer en een aantal diensten op locatie.

Rol PCH

PCH geeft in opdracht van Jongen invulling aan het contractmanagement op zowel tactisch als operationeel niveau. Dit betekent dat zij in samenwerking met de Gemeente ervoor zorgt dat de medewerkers en bezoekers van de Gemeente Heerlen met plezier naar het Stadskantoor komen. Dit doen wij niet alleen. Wij werken samen met Homij Ittervoorde en Jongen en diverse leveranciers. Naast het contractmanagement is PCH ook verantwoordelijk voor een aantal diensten. Zoals glasbewassing, monitoring, groenvoorziening (binnen & buiten), ongediertebestrijding en warme drankenvoorziening. Wij werken hier in een klein team en maken onderdeel uit van een groot geheel. Wij voelen ons hier als een vis in het water!

Contactpersoon