icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

VolkerWessels Telecom

Geen omkijken meer naar de facilitaire diensten. Dat was de wens van VolkerWessels Telecom toen zij ons in 2004 inschakelden. Sindsdien voeren we de facilitaire regie op locatie. Ons Servicebureau ondersteunt het team. De facilitair manager onderhoudt het contact met alle leveranciers en zorgt ervoor dat alle diensten naar wens worden uitgevoerd. Ook adviseert de manager bij nieuwe aanvragen en verbouwingen etc. Onze facilitair medewerker voert handyman taken uit en ondersteunt bij (interne) verhuizingen.

Startdatum
2004
Contract type
Regiecontract
Bijzonderheden
Klant met circa 1800 medewerkers op zes vaste locaties

Rol PCH

We regelen de facilitaire diensten niet alleen op de hoofdlocatie in Amersfoort, maar ook in de kantoorlocaties in ’t Harde, Utrecht, Uden, Papendrecht en Lieren. Ook verzorgen we de energielevering, schoonmaak en verhuizingen van tijdelijke projectlocaties. Inmiddels zien de meeste medewerkers van VolkerWessels Telecom het PCH-team gewoon als collega’s en niet als 'externen'. Dat maakt de samenwerking prettig en laagdrempelig.

Contactpersoon
Anita Verstegen
Facility Manager
averstegen@pch-dienstengroep.nl