icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

VolkerWessels Concernkantoor

Het concernkantoor van VolkerWessels ondersteunt en werkt nauw samen met de 130 werkmaatschappijen van VolkerWessels, in Nederland en daarbuiten. De afdelingen van het concern werken vanuit Rijssen en Vianen. Beide locaties dienen als huisvesting en ontmoetingsplek voor de VolkerWessels werkmaatschappijen. In zulke ‘clubhuizen’ mag een facilitair dienstverlener uit de eigen gelederen natuurlijk niet ontbreken!

Start dienstverlening
April 2022
Looptijd
onbepaald

Rol PCH

Al vanaf 2012 is PCH dé dienstverlener van het concernkantoor. Tot voor kort in Amersfoort gevestigd en na een door PCH gecoördineerde verhuizing gevestigd in Rijssen en Vianen. 

In pand ‘Reggestaete’ in Rijssen is PCH onder andere verantwoordelijk voor de catering, schoonmaak en technisch - en contractbeheer. We denken mee met onze opdrachtgever en lossen eventuele problemen al op voordat het daadwerkelijk een probleem wordt. Daar zijn we trots op. Een visitekaartje voor PCH!

 

 

Contactpersoon
Anita Verstegen
Facility Manager
averstegen@pch-dienstengroep.nl