icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

VolkerWessels Concernkantoor

Wie over de A28 bij Amersfoort richting het noorden rijdt, kan er bijna niet omheen: het ‘VolkerWessels Huis’. Het concernkantoor van VolkerWessels kreeg die naam niet alleen vanwege de vorm van het hoofdkantoor, maar ook vanwege de bestemming van het pand. Het is gebouwd dóór verschillende werkmaatschappijen van het concern en dient als huisvesting en centrale ontmoetingsplek vóór de VolkerWessels-bedrijven. In zo’n ‘clubhuis’ mag een facilitaire dienstverlener uit de eigen gelederen natuurlijk niet ontbreken!

Start dienstverlening
Januari 2012
Looptijd
onbepaald
Bijzonderheden
Ook andere VW werkmaatschappijen betrokken

Rol PCH

Op het ‘Podium’ in Amersfoort is PCH onder andere verantwoordelijk voor de catering, schoonmaak, receptie, handyman-activiteiten en de openings- en sluitronden. Daarnaast loopt ook het groenonderhoud en de beveiliging via ons. De bezetting van het pand fluctueert en dus passen wij onze dienstverlening daar flexibel op aan. We denken mee met onze opdrachtgever en lossen eventuele problemen al op voordat het daadwerkelijk een probleem wordt. Daar zijn we trots op! Zeker omdat het een jong team is dat onze organisatie in Amersfoort gemotiveerd en met passie vertegenwoordigt. Een visitekaartje voor PCH!

Contactpersoon
Bram Braakhuis
Facility Manager
bbraakhuis@pch-dienstengroep.nl