icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Visser & Smit Hanab Papendrecht

Verbinden zit in het DNA van Visser & Smit Hanab. Een eigenschap waar ook PCH zich in herkent. Wij verbinden ons namelijk graag met onze opdrachtgevers. Bij de collega’s van Visser & Smit Hanab doen we dat door hen facilitaire zorgen uit handen te nemen. Van schoonmaak tot catering en van receptiediensten tot klusjes en verbouwingen.

Start project
2012
Verlenging contract
2016
Bijzonderheden
Ook Van Hattum en Blankevoort en Pipeline Control maken gebruik van onze diensten

Rol PCH

Wat in 2012 begon met schoonmaak en catering, groeide uit tot het beheer van de volledige facilitaire organisatie. De pensionering van de facility manager van Visser & Smit Hanab vormde de aanleiding voor het uitbesteden van alle facilitaire diensten. Na een positieve aanbesteding voldoen we sinds 2013 met een betrokken team dagelijks aan alle uiteenlopende wensen. Integratie en het efficiënt organiseren van diensten, leidden al tot veel besparingen. Naast de reguliere activiteiten coördineren wij ook alle verbouwingen, renovaties en (interne) verhuizingen. We begeleiden bijvoorbeeld de herverdeling van de ruimte.

Contactpersoon
Edmée van Tetterode
Facility Manager
evantetterode@pch-dienstengroep.nl