icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Alle collega's multidisciplinair. Dat is de kerngedachte van het IFS-concept dat we bij Vialis voor het eerst toepasten. In 2007 startten we eerst op basis van regiemodellen waarna we in 2010  het IFS-concept in een nieuw pand in Houten implementeerden. En met succes. Het concept blijkt erg goed te werken.

Startdatum
2007
Contractduur
5 jaar (3de verlenging)

Rol PCH

Doordat onze collega's verschillende taken uitvoeren binnen de facilitaire dienst, zijn we flexibeler en groeit de teamgeest. En dus ook de hospitality. De samenwerking met de opdrachtgever verloopt voorspoedig en ons contract is vorig jaar dan ook voor de derde keer met vijf jaar verlengd. Naast de dagelijkse facilitaire dienstverlening in Houten, adviseren we Vialis ook over huisvestingszaken voor de overige locaties.

Feiten en cijfers

  • Startdatum: 2007
  • Contractduur: 5 jaar (3e verlenging)
Contactpersoon
Bram Braakhuis
Facility Manager
bbraakhuis@pch-dienstengroep.nl