icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Een uniek project én een visitekaartje voor zowel PCH als VolkerWessels: Het Gelders Huis. De revitalisatie van de bestaande huisvesting van de provincie Gelderland en de nieuwbouw vinden plaats in een Publiek Private Samenwerking (PPS). Het is de eerste PPS-constructie voor PCH samen met andere VolkerWessels bedrijven. In het DBMO-contract vallen niet alleen ontwerp en bouw, maar ook onderhoud en exploitatie voor twintig jaar.

Bijzonderheden
PCH vormt met andere partijen het consortorium In Domu Nova (iDNova), Eerste PPS voor PCH
Looptijd voor PCH
medio 2017 - 2037
Aanbesteding
November 2013
Definitieve contractondertekening
Februari 2015
Start bouw
2015
Start dienstverlening
Medio 2017

Rol PCH

In de exploitatiefase verzorgt PCH het facilitair management op locatie. Gezamenlijk met HOMIJ zijn we verantwoordelijk voor zowel het technische beheer & onderhoud als de integrale dienstverlening voor de Soft FM diensten zoals schoonmaak, glasbewassing, reststoffenmanagement, service desk, groenvoorziening (binnen & buiten), ongediertebestrijding, gladheidbestrijding en de beveiliging buiten kantoortijden.

 

Het Gelders Huis is in alle opzichten een bijzonder project. De voorbereiding met eigen mensen, de betrokkenheid van iedereen op alle niveaus in de organisatie, het vroegtijdig aanhaken van mensen die straks in de exploitatie gaan werken. We implementeren een compleet nieuwe manier van werken in de huidige bedrijfsactiviteiten van PCH. Doordat het contract twintig jaar loopt, hebben we ook de tijd en mogelijkheid om innovaties te testen in de dienstverlening, te investeren in kennis en ervaring van de betrokkenen, en specifieke opleidingen te ontwikkelen. Uniek!

 

Contactpersoon
Leonie Bomhof
Exploitatie Manager
lbomhof@pch-dienstengroep.nl