icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Food Center Amsterdam

Food Center Amsterdam

De Buik van Amsterdam. Zo wordt het Food Center Amsterdam (FCA) ook wel genoemd. Een plek waar echte Amsterdamse groothandelaren leveren aan de horeca in Amsterdam en omstreken. PCH doet er onder leiding van Martin Barends de terreinschoonmaak, uitgifte van toegangskaarten, gladheidsbestrijding, handhaving en beveiliging.

Het gebied van het FCA wordt de komende jaren volledig her ontwikkeld. Voor en tijdens de herstructurering verzorgt PCH het marktbeheer. Op de plek van het FCA wordt een nieuwe woonwijk gebouwd met ongeveer 1700 appartementen. Het Food Center komt op een ander deel van het terrein terug. De ontwikkeling van het Food Center is door de gemeente gegund aan Marktkwartier, een consortium bestaande uit Ballast Nedam en VolkerWessels.

Contactpersoon
Martin Barends
Facility Manager
mbarends@pch-dienstengroep.nl