icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Het is met 25 uur per week ons kleinste project. Maar het resultaat is wellicht het mooiste. Eind 2015 klopte Aveco de Bondt bij ons aan voor de implementatie van een dagbestedingstraject binnen de facilitaire dienstverlening op hun nieuwe locatie in Holten. Wij verzorgden de organisatie, de inkoop en de inrichting van de werkruimtes. Ook regelden we de werkprocedures, de catering en de aansturing van de schoonmaak.

Contractduur
5 jaar
Startdatum
November 2015
Bijzonderheden
Dagbestedingstraject geïntegreerd in facilitaire operatie

Rol PCH

Op dit moment zijn acht mensen met afstand  tot de reguliere arbeidsmarkt werkzaam bij het bedrijf. Gemiddeld drie per dag. Ze zijn ondertussen helemaal op hun plaats en voelen zich onderdeel van het bedrijf. We zijn bijzonder trots dat we dat hebben gerealiseerd in goede samenwerking met de opdrachtgever en de zorginstelling.

Contactpersoon
Maurice Nieland
Facility Manager
mnieland@pch-dienstengroep.nl