Zoeken

Innovatie

Hoe maken we parkeren makkelijker en milieuvriendelijker? Hoe ziet parkeren in de toekomst eruit? Vragen waar we ons bij PCH dagelijks over buigen. We signaleren de trends en ontwikkelingen in de markt en zoeken altijd naar mogelijkheden innovaties in onze dienstverlening te integreren. PCH werkt nú aan het parkeren van morgen.

PCH_2021_1_web_70.jpg
PCH_2021_1_web_71.jpg

De toekomst van parkeren

Parkeergarages transformeren steeds meer naar mobiliteithubs. Zo krijgen parkeerlocaties nieuwe en meerdere functies. Welke dienstverlening is voor klanten nodig om ook de ‘last mile’ oplossing te kunnen faciliteren? Ons team denkt elke dag na over de toekomst van parkeren en de dienstverlening die daar bij past. PCH werkt samen met partners aan nieuwe oplossingen die parkeren niet alleen makkelijker en comfortabeler maken, maar ook zorgen voor minder zoekverkeer, minder oponthoud en dus minder CO2-uitstoot.

Digitalisering en doorontwikkeling

Ons team werkt elke dag aan de toekomst. Op al onze projectlocaties meten we processen en resultaten. Die kennis benutten we in elk project en bij elke opdracht. Wij hebben verschillende oplossingen ontwikkeld die met scantechniek, sensoren of QR codes data verzamelen van een specifieke locatie. Deze gegevens vormen de basis voor onze analyses en rapportages. Zo geven we inzicht en blijven we samen doorontwikkelen. 

Meer over onze werkwijze