icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Stage en afstuderen

Leren en werken tegelijkertijd? In praktijk proeven aan facility en parkeerbeheer? Of heb je een goed onderwerp voor een afstudeeronderzoek? Denk dan eens aan PCH!

Erkend leerbedrijf

Een praktijkstage bij één van de kantoren binnen het VolkerWessels-concern, waar wij diensten verlenen. Of meedraaien in bijvoorbeeld een gemeentehuis. PCH biedt elk jaar enkele uitdagende stageplekken. Van ‘vacatures’ op de vloer tot een stage in de staf, we hebben uiteenlopende stageplaatsen voor zowel MBO- als HBO-studenten. Voor diverse functies is PCH een erkend leerbedrijf. Neem contact op met de afdeling HR voor meer informatie.

Afstuderen

Wil je je studie afsluiten met een vlammend onderzoek over facility of parkeerbeheer? Of zoek je een onderwerp in de marketing of financiële hoek? Denk dan eens aan PCH. Onze werkmaatschappijen bieden verschillende mogelijkheden voor HBO-afstudeeropdrachten. En heb je zelf een goed onderwerp voor je onderzoek? Ook dan komen we graag met je in contact.