icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Erna en Irma (allround facility medewerkers - catering)

'Wij houden van koken en kunnen ons in het bedrijfsrestaurant helemaal uitleven. We kunnen onze creativiteit kwijt. De vrijheid en het vertrouwen die we krijgen, maken het echt heel leuk.'

Erna en Irma.jpg

Leeftijd: 62 en 58 jaar

Locatie: Visser&Smit Hanab in Papendrecht

Opleiding: mbo

Functie: facilitair medewerker - catering

Beide hebben wij een mbo-opleiding gevolgd die niets met catering te maken heeft. We zijn er zomaar ingerold. We hebben dezelfde functie en zijn verder ook heel eensgezind. Vandaar dat we hier ook samen iets vertellen over ons werk.

Het belangrijkste van onze functie is het verzorgen van de lunch voor alle medewerkers van onze locatie die gebruik willen maken van het buffetrestaurant. Ook verzorgen wij op aanvraag vergaderlunches. We vinden het belangrijk dat we iedere dag met veel plezier een wisselend menu tevoorschijn toveren. Dat waarderen ons klanten ook heel erg. Die waardering geeft ons veel voldoening.

Erna heeft hiervoor 13 jaar in een bloemenzaak gewerkt en Irma heeft jarenlang in de bedrijfscatering gewerkt. Bij PCH is het heel anders dan bij een echte cateraar. PCH geeft ons alle vrijheid om de catering naar eigen hand te zetten. Die vrijheid en dat vertrouwen in ons kunnen geven een heel goed gevoel. Omdat we beide van koken houden kunnen we ons heerlijk uitleven. We kunnen onze creativiteit kwijt en voelen ons ook erg verantwoordelijk voor ons ‘stekkie’.

Dit alles maakt dat wij iedere dag weer met plezier gaan werken. We zingen en lachen wat af. Volgens onze klanten stralen wij dat plezier ook uit!