icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Waarom we er toe doen

Wij zijn een veelzijdige integrale dienstverlener binnen de facilitaire vastgoed en de parkeermarkt. Wij zijn gepast trots op onze positie in beide markten én zien we volop groeikansen voor en door onze veelzijdigheid, integraliteit maar vooral voor en dankzij onze medewerkers!

Uitgangspunten

Voor wie en aan wie we onze producten en diensten aanbieden is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Hoe gemakkelijk en toegankelijk is onze service voor welke klant? Is de klant blij? Bij elke dienst die wij leveren, zoeken we het juiste antwoord op deze vraag. En daar willen we de beste in zijn. Het gaat tenslotte om oprechte en blijvende klant tevredenheid. Dat is onze drijfveer. Hospitality huist dan ook in alle geledingen van onze organisatie. Of het nu gaat om facility services, parkeerbeheer of vastgoed exploitatie.

Als basis daarin kiezen we altijd voor de twee belangrijkste uitgangspunten:

  1. Dienstverlening draait om mensen, onze medewerkers zijn hierin bepalend. Daarom zorgen we goed voor onze mensen. We vinden het belangrijk dat onze mensen zich gewaardeerd voelen in wat ze doen en welke betekenis zij vertegenwoordigen.
  2. Onze producten en diensten zijn voor en van mensen: we zijn 'eindgebruikers' gericht. Iedereen die gebruik maakt van onze diensten moet onze service, toegankelijkheid én werkbaarheid ervaren. Daar doen we 't voor. 

 

PCH_2021_1_web_52.jpg

Onze ambitie

Wij hebben de ambitie om bij iedere opdrachtgever, klant en collega een toegevoegde waarde te creëren door bij elk contactmoment met onze producten, diensten en onze medewerkers te zorgen voor een dienstverlenende, open, betrouwbare en professionele beleving.

Wij voorzien in integrale, innovatieve en duurzame facilitaire oplossingen die zorgen voor en toekomstbestendige organisatie waarbinnen onze mensen én onze klanten het kloppende hart blijven. Ons doel: een footprint van hospitality achterlaten door van elk contactmoment een succes te maken!