icon-arrow-right
HomeOver onsMissie en Visie

Missie en Visie

Missie

People Create Hospitality. Daar staat PCH voor. Onze mensen maken namelijk het verschil. Wij zijn een integrale dienstverlener die met passie en gastvrijheid al uw gebouwgebonden diensten en services verbindt.

Van aansturing tot de totale uitvoering in eigen beheer, zowel binnen de facilitaire als de parkeermarkt. Onze dienstverlening drijft op de pijlers hospitality, ondernemerschap, resultaatgerichtheid, duurzaamheid, innovatie en veiligheid.


Wij willen structureel en solide groeien in de segmenten waarin wij op basis van onze kennis, ervaring en gastvrijheid het verschil kunnen maken.

 

Visie

Wij hebben de ambitie om bij iedere opdrachtgever, klant, gast en collega een toegevoegde waarde te creëren door bij elk contactmoment met onze medewerkers te zorgen voor een gastvrije, open en professionele beleving van onze dienstverlening.

 

Wij voorzien in integrale, innovatieve en duurzame facilitaire oplossingen die zorgen voor een toekomstbestendige organisatie waarbinnen onze mensen het kloppende hart blijven.

 

Ons doel: een footprint van hospitality achterlaten door van elk contactmoment een succes te maken!

+