icon-arrow-right
HomeOpdrachtgevers Het Gelders Huis

Het Gelders Huis

Een uniek project én een visitekaartje voor zowel PCH als VolkerWessels: Het Gelders Huis. De revitalisatie van de bestaande huisvesting van de provincie Gelderland en de nieuwbouw vinden plaats in een Publiek Private Samenwerking (PPS). Het is de eerste PPS-constructie voor PCH samen met andere VolkerWessels bedrijven. In het DBMO-contract vallen niet alleen ontwerp en bouw, maar ook onderhoud en exploitatie voor twintig jaar.

Rol PCH

In de exploitatiefase verzorgt PCH het facilitair management op locatie. Gezamenlijk met HOMIJ zijn we verantwoordelijk voor zowel het technische beheer & onderhoud als de integrale dienstverlening voor de Soft FM diensten zoals schoonmaak, glasbewassing, reststoffenmanagement, service desk, groenvoorziening (binnen & buiten), ongediertebestrijding, gladheidbestrijding en de beveiliging buiten kantoortijden.

 

Het Gelders Huis is in alle opzichten een bijzonder project. De voorbereiding met eigen mensen, de betrokkenheid van iedereen op alle niveaus in de organisatie, het vroegtijdig aanhaken van mensen die straks in de exploitatie gaan werken. We implementeren een compleet nieuwe manier van werken in de huidige bedrijfsactiviteiten van PCH. Doordat het contract twintig jaar loopt, hebben we ook de tijd en mogelijkheid om innovaties te testen in de dienstverlening, te investeren in kennis en ervaring van de betrokkenen, en specifieke opleidingen te ontwikkelen. Uniek!

 

Contactpersoon

Leonie Bomhof Exploitatie Manager Neem contact op

Feiten & cijfers

 • Bijzonderheden
  PCH vormt met andere partijen het consortorium In Domu Nova (iDNova), Eerste PPS voor PCH
 • Looptijd voor PCH
  medio 2017 - 2037
 • Aanbesteding
  November 2013
 • Definitieve contractondertekening
  Februari 2015
 • Start bouw
  2015
 • Start dienstverlening
  Medio 2017
 • Projectcategorieën
  Facility Management & Services
+