icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 maart 2021

Verduurzaming wagenpark Schiphol

Een mooie stap in het verduurzamen van onze dienstverlening. Deze volledig elektrische veegmachine is door HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines geleverd op Schiphol. Onze collega’s gebruiken hem bij de schoonmaak van de ruim 43.000 parkeerplaatsen die wij op Schiphol beheren. Collega’s Henk Kuif en Claire Van Strien namen de sleutel vanmorgen in ontvangst van Gerrit Jan Hiddink.

PCH Schiphol_2021_web_11.jpg

De rol van PCH op Schiphol

De diversiteit aan diensten die wij verlenen is groot. Wij zorgen voor veilige, hele en schone parkeerplaatsen (in totaal ruim 43.000) verdeeld over diverse parkeerterreinen en -garages op en rondom de Luchthaven Schiphol. We zijn het eerste aanspreekpunt voor alle parkeerders op Schiphol, zorgen voor een gastvrij ontvangst en bieden een helpende hand. We verhelpen technische storingen, maken schoon en we zorgen voor gladheidsbestrijding. We zorgen voor het innen van parkeergelden, flow- en capaciteitsmanagement, kortom: het voeren van de totale regie rondom parkeerprocessen.

PCH is ook nauw betrokken bij alle andere projecten op Schiphol die raken aan parkeren. Bijvoorbeeld bij nieuwbouw en verbouwingen.