icon-arrow-right
HomeNieuws Talkshow PCH Dienstengroep op IJsbaan Twente

Talkshow PCH Dienstengroep op IJsbaan Twente

Actueel

Onlangs hebben een aantal collega's van PCH en IJsbaan Twente een leuke en leerzame bijeenkomst gehad op IJsbaan Twente. Tafelgesprekken met actuele thema’s met natuurlijk een sportieve en gezellige afsluiting. Een goede gelegenheid om kennis, initiatieven en ervaringen uit te wisselen en om gezellig bij te praten uiteraard!Hospitality, duurzaamheid en innovatie

Praten over de belangrijke thema's hospitality, duurzaamheid en innovatie in de vorm van een talkshow onder leiding van een gespreksleider met per thema vier tafelgasten. Alles onder toeziend oog van het publiek, bestaande uit zo'n 50 collega's. Dit was de setting van een managementbijeenkomst van PCH Dienstengroep. 

 

Een inspirerende middag op IJsbaan Twente over bijvoorbeeld het belang van positivisme en vertrouwen om je team te motiveren en om oog te hebben en houden voor talentontwikkeling. Er werden een aantal initiatieven op duurzaamheidsgebied besproken, waarbij veel interactie was met het publiek. Vanuit Business Development stonden o.a. sensortechniek en het belang van data op de agenda.

Sportieve afsluiter

Na de talkshow met iedereen het ijs op voor een potje curling en ijssjoelen, waarbij in teams gestreden werd om de hoofdprijs. Een aantal collega's werd nog geïnterviewd over hun beleving van de middag en de onderwerpen die besproken waren.

Klik voor een impressie van de dag op het filmpje hieronder.

+