icon-arrow-right
HomeNieuws 1e Snuffeldag PCH Dienstengroep succesvol verlopen!

1e Snuffeldag PCH Dienstengroep succesvol verlopen!

Actueel

Onlangs hebben een aantal medewerkers vanuit het hele land deelgenomen aan de PCH Snuffeldag. Ze kregen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van andere PCH-projecten door een dag met een collega mee te lopen en werken.

 

 

Ginger Hohle en Stefan Oussoren

Niet alleen leerden ze de organisatie en collega’s op een andere manier kennen maar ze konden ook kennis delen en ideeën opdoen om toe te passen in hun eigen werk. Bezochte projectlocaties zijn o.a. Schiphol, het concernkantoor van VolkerWessels en Visser & Smit Hanab.

 

De Snuffeldag is een initiatief van de SPAM (Samenwerkend Personeel Adviseert Management)- groep die sinds 2016 actief is. Hun doel is de onderlinge verbondenheid tussen de verschillende bedrijfsunits te vergroten.

 

‘De PCH Snuffeldag was een groot succes en zal zeker een vervolg krijgen, waarbij we hopen op nog meer enthousiaste deelnemers’, zegt Edmee van Tetterode, facility manager bij PCH Dienstengroep en tevens voorzitter van de SPAM-groep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo denken de deelnemers er ook over, gelet op hun enthousiaste reacties. 'Superleuk om eens een andere locatie te bekijken en collega's te ontmoeten', zegt Anouk van Ophem, receptioniste bij het concernkantoor van VolkerWessels.

'Je krijgt meer begrip voor elkaar en het werk dat de ander doet' aldus Loes Ellenbroek, medewerker Servicebureau in Apeldoorn. Stefan Oussoren, management trainee, zegt over zijn meeloopdag bij het Servicebureau in Apeldoorn: 'ik heb een heel ander beeld gekregen van wat het Servicebureau allemaal doet. Ze kunnen opdrachtgevers en collega's perfect ondersteunen!'.

 

 

+