icon-arrow-right
HomeNieuws Veel animo voor jaarlijkse Snuffeldag PCH

Veel animo voor jaarlijkse Snuffeldag PCH

Actueel

Dinsdag 12 maart was het weer zover, de jaarlijkse PCH-Snuffeldag! Enthousiaste medewerkers vanuit het hele land hebben zich opgegeven om een kijkje te nemen op een ander PCH-project.

Kennisdelen en verbinden

Doel van deze dag is dat de 'snuffelaars' de organisatie en collega’s op een andere manier leren kennen maar vooral ook om kennis te delen en ideeën op te doen die toegepast kun worden in hun eigen werk. PCH Dienstengroep is op locaties door heel Nederland actief als dienstverlener. De snuffeldag is een uitgelezen mogelijkheid om de onderling verbondenheid te vergroten. Net als afgelopen jaar waren Schiphol en het concernkantoor populaire locaties, maar ook VW Telecom, Food Center Amsterdam en VUMC mochten meerdere collega's verwelkomen.

Gastvrij onthaal

‘Ik ben gastvrij ontvangen door een hecht team van collega’s’, zegt Laurent Stockmann, financieel directeur van PCH Dienstengroep, die onze parkeerlocatie in Helmond heeft bezocht. ‘Het is toch anders om een project op papier te zien dan in de praktijk mee te mee te draaien. Ik vond het mooi om te zien met hoeveel plezier en toewijding de collega’s in Helmond hun werkzaamheden uitvoeren en te ervaren hoe tevreden ze zijn met hun werkomgeving.’

Over de vraag wat hij het leukste vond aan de dag hoeft Laurent niet lang na te denken. ‘Het contact met de mensen en.. het uitdelen van een parkeerbon uiteraard. Ik heb een geweldige dag gehad.’

 

SPAM-groep

In totaal namen 15 medewerkers deel aan de Snuffeldag, een initiatief van de SPAM (Samenwerkend Personeel Adviseert Management)- groep die sinds 2016 actief is. Hun doel is de onderlinge verbondenheid tussen de verschillende bedrijfsunits te vergroten.

+