icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 01 juli 2021

PCH zorgt voor parkeerbeheer tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

In opdracht van de DGP organisatie zorgt PCH Dienstengroep (onderdeel van VolkerWessels) voor het parkeerbeheer tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op 3, 4 en 5 september in Zandvoort. Het gaat om het parkeerbeheer op ruim 4.500 parkeerplaatsen binnen Zandvoort voor de F1-organisatie en VIPS.

Ron Kas, directeur van PCH Dienstengroep: “Uiteraard zijn wij trots dat de Dutch Grand Prix organisatie voor ons heeft gekozen. Gezien de verwachte grote drukte is dit een complexe en bijzondere opdracht. Op basis van onze kennis, ervaring en flexibele aanpak gaan wij zorgen voor een optimaal parkeerproces tijdens deze dagen.”

 

Rob Langenberg, COO van de DGP organisatie: “De verwachte hectiek vraagt om ervaren parkeerprofessionals. PCH heeft alle ervaring in huis om complexe parkeerprocessen optimaal te kunnen beheren en faciliteren. We hebben daarom alle vertrouwen in de samenwerking. Met alle andere logistieke- en mobiliteit partners gaan we samen zorgen voor een mooie, veilige en goed georganiseerde happening.”