icon-arrow-right
HomeNieuws Rondleiding voor een eerste indruk

Rondleiding voor een eerste indruk

Actueel

Vorige week hebben er voor de tweede keer rondleidingen op de bouwplaats plaatsgevonden voor de medewerkers van de provincie Gelderland. Dit is vanuit de provinciale organisatie in nauwe samenwerking met het consortium georganiseerd. Betrokkenen vanuit de bouw en de dienstverlening, hebben gezamenlijk met de projectorganisatie vanuit de provincie Gelderland de rondleidingen verzorgt. Tijdens de rondgang kregen de medewerkers de kans om rond te kijken, zodat zij een beeld kunnen krijgen van hun nieuwe werkomgeving en de organisatie die erachter zit om dit te realiseren.

Voorbereidingen in volle gang

De voorbereidingen voor het realiseren van het nieuwe provinciehuis Gelderland zijn in volle gang. Dagelijks werken 80 tot 100 bouwvakkers aan het nieuwe onderkomen. Het moment dat wij kunnen starten met onze dienstverlening bij het provinciehuis Gelderland komt steeds dichterbij. Wij zijn dan ook intensief bezig met het definitief vormgeven van de organisatie en processen van onze dienstverlening ten behoeve van de exploitatiefase. Gezamenlijk met HOMIJ zijn we verantwoordelijk voor zowel het technische beheer & onderhoud als de integrale dienstverlening voor de Soft FM diensten.

 

De nieuwbouw, wat grotendeels uit glas wordt opgetrokken, wordt met glazen loopbruggen verbonden met het voormalige Huis der Provincie, waardoor het één gebouw wordt. Het vernieuwde Huis der Provincie wordt één van de duurzaamste gebouwen van Nederland. Medio 2017 is de vernieuwde huisvesting gereed.

+