icon-arrow-right
HomeNieuws Gianni Romme nieuwe manager IJsbaan Twente

Gianni Romme nieuwe manager IJsbaan Twente

Actueel

Met ingang van 1 mei 2018 zal tweevoudig olympisch schaatskampioen Gianni Romme starten als nieuwe manager van IJsbaan Twente. Met de aanstelling van Gianni Romme haalt IJsbaan Twente iemand binnen die zich, na zijn actieve schaatscarrière, op allerlei vlakken heeft doorontwikkeld. Deze stap als eindverantwoordelijke manager van de IJsbaan Twente sluit dan ook uitstekend aan bij de ambities van Romme.

‘Gianni Romme wordt, als boegbeeld, onder andere verantwoordelijk voor uitbreiding van de commerciële activiteiten en doorontwikkeling van de organisatie. Met het oog op het 10-jarig bestaan van IJsbaan Twente komt de aanstelling van Gianni, voorheen werkzaam als technisch coördinator bij Iskate, op het juiste moment. In de afgelopen jaren heeft het team van de IJsbaan gezorgd dat de schaatslessen, curlingclinics, het schoolschaatsen en het Schaatscafé staan als een huis. Daarom is het nu de geschikte tijd om onze kansen te benutten en onder andere het Twentse bedrijfsleven meer in contact te brengen met onze ijsactiviteiten en evenementen’ aldus Ron Kas, algemeen directeur van PCH Dienstengroep, waar IJsbaan Twente bv een dochteronderneming van is.

 

 

Gianni Romme 4

‘Ik ben trots op mijn nieuwe job als manager van de IJsbaan Twente en kijk er naar uit om, samen met het uitstekende team van collega’s, alle activiteiten in en op onze mooie IJsbaan in Twente verder uit te bouwen. Deze omgeving past mij natuurlijk erg goed; ik ben van jongs af aan actief in de schaatswereld en alles wat daarbij hoort. IJsbaan Twente is een prachtige ijshal waar we veel te bieden hebben. Geweldig om daar leiding aan te mogen geven’ aldus een enthousiaste Gianni Romme.

+