icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 november 2021

ESPA Award voor parkeergarage P3 VUmc

Parkeergarage P3 VU Campus is onderscheiden met een European Standard Parking Award (ESPA). Deze award is dé erkenning voor parkeergarages van een hoge kwaliteit. Collega Niek Schonewille heeft (samen met de directie van het Parkeerbedrijf VU-VUmc) het kwaliteitslabel ontvangen uit handen van Vexpan. Vooral door de inzet en betrokkenheid van teamleider Pieter Roukes (rechts op de foto) draaien wij in deze garage een strakke operatie.

Parkeergarage P3 VU Campus biedt plaats aan 600 auto's en 1600 fietsen en telt 25 laadplekken voor elektrische auto's. In het rapport wordt de garage omschreven als "Een zakelijke garage die goed verlicht is waardoor het erg prettig is voor de gebruiker. Vexpan is onder de indruk van de toegepaste verlichting van het voetgangerslooppad, in combinatie met de muurverlichting, waardoor deze zeer goed herkenbaar is voor zowel voetgangers als automobilisten." Met de ontvangst van de ESPA zijn nu drie van de vijf die wij hier beheren onderscheiden met dit kwaliteitskeurmerk.

Lees meer hierover op de website van Vexpan: ESPA-Award voor parkeergarage P3 VU Campus - Vexpan Vexpan