icon-arrow-right
HomeNieuws Deelname PCH Dienstengroep aan Dam tot Damloop een groot succes!

Deelname PCH Dienstengroep aan Dam tot Damloop een groot succes!

Actueel

Op zaterdag 17 september hebben alle 50 collega’s van PCH Dienstengroep de Dam tot Damloop uitgelopen. Dit allemaal voor een goed doel, namelijk Kinderhospice Binnenveld. Als onderdeel van de samenleving willen we hiermee onze maatschappelijke betrokkenheid kracht bij zetten door ons in te zetten voor de ernstig en ongeneeslijk zieke kinderen van Kinderhospice Binnenveld.

Bijdrage van PCH Dienstengroep

Kinderhospice Binnenveld biedt complexe zorg aan ernstig en ongeneeslijk zieke kinderen met een beperkte levensverwachting. Deze zorg wordt gegeven in een kleinschalige en huiselijke voorziening. Kinderhospice Binnenveld is voor een groot deel van hun werk afhankelijk van vrijwilligers. Echter om in kosten van onderhoud en projecten te kunnen voorzien heeft kinderhospice Binnenveld sponsoren nodig.

 

Een actueel project waar sponsoring voor nodig is de bouw van een ouderverblijf. Binnenkort gaat de eerste schep in de grond voor de bouw van dit ouderverblijf op het terrein van kinderhospice Binnenveld. Regelmatig krijgt het kinderhospice vragen van ouders en verwijzers of er mogelijkheden zijn om in de directe nabijheid van hun ernstig zieke kind te verblijven. Als straks het ouderhuis gebouwd en ingericht is kan kinderhospice Binnenveld gelukkig deze mogelijkheid bieden aan ouders. Wij willen als PCH Dienstengroep hieraan een (financieel) steentje bijdragen.

 

Momenteel zijn we de totale sponsoropbrengsten nog aan het inventariseren. Vrijdag 30 september aanstaande zal de cheque met de definitieve sponsoropbrengst worden overhandigd aan Wilma Stoelinga directeur van Kinderhospice Binnenveld.

+