icon-arrow-right
HomeNieuws Complimentendag bij PCH

Complimentendag bij PCH

Actueel

Vrijdag 1 maart was het Nationale Complimentendag. Een goede reden om collega's, opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties in het zonnetje te zetten. Want wie vindt het nou niet leuk om een compliment te krijgen?

Complimentenkaart

Complimentenkaart

Op alle locaties waar PCH Dienstengroep actief is lagen speciale complimentenkaarten klaar waarmee PCH-medewerkers hun waardering konden laten blijken aan een collega, leverancier of opdrachtgever. En dit gebeurde op grote schaal! Het blijkt maar weer dat het niet alleen leuk is om een compliment te krijgen maar ook om ze uit te delen.

 

Mooie complimenten

Mooi om eens op schrift te zien dat er zoveel waardering voor elkaar bestaat. Een kleine greep uit de vele complimenten die zijn gedeeld met elkaar.

'jij hebt me geholpen om me thuis te gaan voelen bij PCH'

'ik kan altijd bij je terecht'

'jouw inzet en enthousiasme zijn geweldig'

'ik waardeer je tomeloze inzet'

'jij zorgt altijd voor complete informatie en bent tot op detailniveau voorbereid'

'jouw positieve energie zorgt voor extra motivatie bij anderen'

'ik waardeer ons partnership enorm' 

 

Ron Kas, directeur PCH Dienstengroep, zegt over de complimentenactie: ’ik ben trots en blij dat onze medewerkers op zo’n grote schaal hun waardering hebben uitgesproken naar elkaar. Dat een initiatief als dit zoveel gevolg krijgt binnen onze organisatie, laat maar weer zien hoe belangrijk het voor onze medewerkers is dat ze gewaardeerd worden. Maar ook hoe zij zelf waarde hechten aan een goede samenwerking met collega’s en relaties’.

 

 

+