icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

WAY APP

Medewerkers komen terug naar kantoor. Anderhalve meter afstand houden is de nieuwe realiteit. Welke plekken blijven beschikbaar en hoe regel ik wie wanneer op kantoor kan werken? De WAY app is hierop het flexibele antwoord en meer.

PCH_2021_1_web_39.jpg

 Medewerkers reserveren gemakkelijk zelf een veilige werkplek
 Bestellen van lunch
 Realtime overzicht van beschikbare plekken & gebruik van je kantoor
 Je capaciteit maximaal benut
 Geen drukke situaties
 Op maat gemaakte functionaliteiten

Met de WAY office app reserveren je medewerkers eenvoudig zelf een veilige werkplek of vergaderruimte. Vaste werkplekken en flexplekken: we richten de app gemakkelijk samen in. Medewerkers checken in- en uit op hun gereserveerde plek door het scannen van QR codes. Als organisatie heb je hierdoor altijd inzicht in het gebruik van je kantoor. Drukke situaties worden voorkomen en het is altijd duidelijk wie wanneer komt. Een app voor grip en duidelijkheid. 

PCH_2021_1_web_45.jpg

Flexibiliteit en inzicht met het dashboard

Met het overzichtelijke dashboard van de WAY app krijg je inzicht in het gebruik en de bezetting van je gebouw. Je ziet de bezetting en beschikbaarheid van alle werkplekken en vergaderruimten. Live of in periodieke rapportages. Als organisatie kun zo je flexibel omgaan met ruimten en gemakkelijk op- en afschalen in schoonmaak en onderhoud. Met WAY weet je altijd dat je aan de regels voldoet en zet je ruimtes efficiënt in.

PCH_2021_1_web_44.jpg

Extra functies

Je werkplekken en vergaderruimten staan in de app en worden gereserveerd. De app heeft ook een smart receptie functie. De lunchkaart zetten we er ook gemakkelijk voor je in. De keuken ontvangt direct de bestellingen.

Een push bericht is zo verstuurd, naar iedereen in het pand of naar al je medewerkers. Zo laat je met 1 druk op de knop aan de schoonmaak weten dat jullie klaar zijn in vergaderruimte 4B. Of je brengt de geldende huisregels nog eens onder de aandacht. Het is zo gedaan!

De functionaliteiten van de WAY app zijn beschikbaar op basis van 3 pakketten.

Contact

Wij denken graag met je mee. Ons werk is maatwerk. Neem contact met ons op. Tijdens een adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Annemiek  Hompe
Annemiek Hompe
Business Development Manager
T 06-22706858
Contact Annemiek Hompe