icon-arrow-right
HomeCarrièreWij als werkgever

Wij als werkgever

Mensen zijn de ziel van ons bedrijf. Met passie, overtuiging en trots maken zij het verschil. Wat we van hén verlangen, mogen ze daarom ook van ons verwachten:  begrip en betrokkenheid.

Achter het stuur

Bij PCH schrijven we Hospitality met een hoofdletter. Het zit in elke vezel van ons bedrijf. Wij vinden dat gastvrijheid meer is dan ‘alleen’ een warm welkom of vriendelijk gezicht. Het gaat om dat stapje extra voor de klant. Om het overtreffen van verwachtingen. PCH’ers laten zich zien wanneer dat wenselijk is en zijn onzichtbaar als het moet. Dat vergt flexibiliteit en een goed eigen inzicht. Maar het biedt ook veel vrijheid. Bij PCH zit je zelf achter het stuur en krijg je de ruimte om dingen op te pakken.

Volwaardige diensten

Flexibele aanpakkers en multidisciplinaire alleskunners. ’s Ochtends gasten ontvangen, tussen de middag de lunch verzorgen en ’s middags schoonmaken. Is er een lamp kapot? Dan vervangen we die ook meteen. Bij PCH zijn we sterk in geïntegreerde diensten. Wij bieden geen schoonmakers of onderhoudsmonteurs, maar allround servicemedewerkers. Het voordeel: volwaardige diensten in plaats van alleen een paar uurtjes ’s avonds.

+