icon-arrow-right
HomeCarrièrePersoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

PCH drijft op de kracht van het individu. Daarom stimuleren we de groei en ontwikkeling van onze mensen. We ontplooien talent, werken aan verbeterpunten en ontwikkelen competenties. Maar bovenal streven we naar tevreden collega’s. Mensen die doen wat ze leuk vinden en daar energie van krijgen. Dat enthousiasme zie je terug in de kwaliteit van onze dienstverlening.

PCH Academie

Ben je voldoende gastgericht? Hoe benader je de klant? Herken je zijn behoefte? En hoe speel je daar op in? Het zijn vragen uit één van de workshops van onze PCH Academie. Iedereen draagt bij aan ons succes en dus richt de academie zich op collega’s van alle niveaus. Na een competentie- en gedragsanalyse leer je in theorie én praktijk de vaardigheden die passen bij jouw rol en verantwoordelijkheid. Van aanspreken en feedback geven tot motiveren en leidinggeven. Centraal in de workshops staat ‘HOR’ – Hospitality, Ondernemerschap en Resultaatgerichtheid.

PCH D1_Fieke van Haren.jpg
Fieke van Haren (HR Manager): "Bij PCH zit je zelf achter het stuur en krijg je de ruimte om dingen op te pakken."

Voortdurend verbeteren

Bij PCH vieren we onze successen maar staan ook stil bij onze ‘missers’. We willen beter worden door te leren van onze fouten. En dat kan alleen als we ze met elkaar delen. Transparant, betrokken en doorlopend. Ontwikkeling en groei hebben hun wortels namelijk in een continu proces. En hospitality ontstaat niet door een enkele sessie per jaar. We werken voortdurend aan onze kwaliteit, professionaliteit en klantgerichtheid. Ook door blijvend aandacht te besteden aan communicatie en verbeterpunten op persoonlijk vlak of op het gebied van cultuur en taal.

+