icon-arrow-right
HomeNieuws Wij zijn VCA en (wederom) ISO gecertificeerd!

Wij zijn VCA en (wederom) ISO gecertificeerd!

Actueel

Veiligheid en kwaliteit staan bij PCH voorop. Dat vinden wij niet alleen, we kunnen het ook bewijzen. Want we zijn onlangs voor PCH Parking & Facility Services en PCH Parking & Facility Services Schiphol VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn we voor de gehele PCH Dienstengroep wederom ISO gecertificeerd conform de ISO 9001:2015 norm.

VCA

VCA

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is bedoeld om PCH medewerkers veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen. Het VCA-certificaat geeft aan dat wordt voldaan aan eisen omtrent veiligheid, arbeidsomstandigheden (arbo) en milieu.

ISO 9001:2015

Ons kwaliteitssysteem is de basis voor het leveren van kwaliteit. Kwaliteit is voor ons het voldoen aan eisen en verwachtingen van onze klanten, onze eigen professionele eisen en het werken binnen de gestelde wet- en regelgeving.

 

We hebben de organisatie daarop ingericht, onder meer volgens de principes en de eisen van de norm ISO 9001:2015 kwaliteitssystemen. Dit systeem is niet alleen op borging gericht, maar vooral op verbetering. Want wij willen onze organisatie en dienstverlening voortdurend professionaliseren. Het ISO-certificaat bevestigd de kwaliteit die wij standaard voor ogen hebben.

+