icon-arrow-right
HomeNieuws Jongeren met licht verstandelijke beperking kansrijk bij onze opdrachtgever Aveco

Jongeren met licht verstandelijke beperking kansrijk bij onze opdrachtgever Aveco

Actueel

Bij onze opdrachtgever Aveco de Bondt in Holten, waar PCH een deel van de facilitaire werkzaamheden uitvoert, kunnen jongeren met een licht verstandelijke beperking aan de slag. Onder begeleiding van PCH medewerkers verzorgen jongeren uit Rijssen en Holten met een licht verstandelijke handicap of autisme de lunch.

 

De jongeren voelen en dragen de verantwoordelijkheid, maar ze zijn niet in dienst. Ze zijn aan de slag vanuit de Baalder Groep. Het werk dient als dagbesteding. De kennis die zij bij de dagbesteding opdoen kunnen zij ook elders gebruiken. Het belangrijkste is dat de jongeren zinvol bezig zijn en dat zelf ook zo ervaren. Ze leveren op deze manier een waardevolle dienst.

 

Lees hieronder het volledige artikel uit Tubantia over deze bijzondere en leuke samenwerking tussen Aveco de Bondt , PCH Dienstengroep en de Baaldergroep:

 

http://www.tubantia.nl/rijssen-holten/jongeren-met-licht-verstandelijke-beperking-kansrijk-bij-aveco-holten~a1dcad0dc/?utm_source=email&utm_medium=sendafriend&utm_campaign=socialsharing_web

 

 

 

 

+